De Projecten

EEN BETER THUIS

voor sociaal betrokken mensen

Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy

De woonprojecten van Portugal Comfort Living zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden. Een combinatie van leeftijden inspireert mensen om van elkaar te leren. Er is een duidelijke ontwikkeling dat mensen naarmate ze ouder worden zelfstandig blijven wonen, maar ook behoefte hebben aan sociaal contact met gelijkgestemden van alle leeftijden.

Uniek binnen de woonprojecten uit Portugal Comfort Living, met woningen voor permanente of semi-permanente bewoning, is het concept ‘Sharing & Caring’.

Een beter huis en een beter leven dichter bij de natuur is het ultieme doel van Jack Bastiaansen, oprichter en eigenaar van Portugal Comfort Living.

SINDS 2017

In 2017 kocht Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living zijn eerste stuk grond (een heuvelachtig terrein van ongeveer een hectare) om zijn droom waar te maken…

De bouw van zijn eerste kleinschalige woonproject waar bewoners elkaar kennen, samen activiteiten ondernemen en hulp bieden als dat nodig is.

Aantal geplande projecten

5

Aantal geplande units

72

Aantal woningen in aanbouw

10

COMFORT BUNGALOWS

Kleinschalig particulier project • met ‘Sharing and Caring’ in gedachten is uitverkocht!

  • Ontwikkeling: Portugal Comfort Living
  • Constructie: SenseTec

Op dit eerste woonproject Portugal heeft Comfort Living bewust gekozen voor het bouwen van ruime woningen met zeer goede isolatie en veel privacy.

“We zien dat de interesse om permanent of semi-permanent in Portugal te wonen toeneemt. In plaats van slechts een paar weken op vakantie te gaan, zijn mensen van plan om voor een langere periode te blijven. Maar overwinteren op grote vakantiecomplexen – waar in de winterperiode vaak weinig te doen is – vergroot het gevoel van eenzaamheid alleen maar”, zegt Jack Bastiaansen, eigenaar van Portugal Comfort Living.

Juist om dit te voorkomen zijn de projecten van Portugal Comfort Living kleinschaliger van opzet, maar met grotere woningen. Ook wanneer u de woningen vergelijkt met vakantieparken voor huurwoningen in Noord-Europa, ziet u dat het aantal m² oppervlakte bij de Portugal Comfort Living Houses vaak groter is.

NATURE HOUSES

High Solid Eco Bouwen • met de natuur in gedachten

  • Ontwikkeling: Portugal Comfort Living
  • Constructie: SenseTec
  • Ontwerp: BuildARQ

Het project “Nature Houses” is een kleinschalig project met 7 vrijstaande bungalows gelegen op zeer ruime natuurlijke percelen eigen grond gelegen nabij Canedo de Basto in Noord-Portugal. Omringd door natuurgebieden, de rivier de Támega met zwem- en kajakmogelijkheden vlakbij en een prachtige golfbaan op slechts een half uurtje rijden in Amarante.

Alle Natuurhuisjes beschikken over een eigen zwembad en op de grootste kavels kunt u kiezen voor een compleet gastenverblijf (inclusief eigen keuken en badkamer!) gelegen naast het hoofdhuis of 3 slaapkamers en 2 badkamers in het hoofdhuis.

Gemeenschappelijk
Er is een groot perceel aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik, bijvoorbeeld als moestuin. Op dit perceel komt tevens een zonnepanelenpark voor milieuvriendelijke elektriciteit.

Hoog solide eco-gebouw
Een uniek bouwsysteem met optimaal geïsoleerde betonvloer- en dakconstructie, High Solid Eco wandconstructie met A++ isolatie, luxe lokaal geproduceerde kurkafwerking en Thermowood aan de buitenzijde en aluminium kozijnen met A+ isolatieglas.

NATURE HOUSE

COMFORT BUNGALOW

Al overtuigd?

  • Comfort Bungalows en Nature Houses met A+ & A++ kwaliteit.
  • Alle prijzen inclusief 23% btw. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk.
  • Zelfvoorzienend wonen met een sociaal karakter en privacy .
  • We werken zonder overhead dus jouw aankoopprijs extra scherp.